Newlife Coaching Amsterdam 

 

Herstel de balans tussen hart, lichaam en geest  ♥

 

Coaching/Therapie bij o.a.:

 


Stress, burn-out, angsten, verdriet, boosheid, problemen in relatie tot anderen, bewustwording, zelfontplooiing & persoonlijke ontwikkeling.
Wij beginnen altijd met een korte telefonisch kennismaking. Daarin bespreken wij uw hulpvraag en welke coaching/therapie voor u geschikt is.

  

Loop jij vast op een of meerdere gebieden? Heb je veel last van verdriet of boosheid wat je maar niet los kunt laten? Heb je een doel waar je aan zou willen werken en wat je ook echt wil gaan behalen? Bijvoorbeeld zelfverzekerder zijn, meer jezelf kunnen zijn, de overstap maken naar een nieuwe baan, vluchtgedrag aanpakken, beter grenzen kunnen stellen of stoppen met zelf sabotage? Wil je leren mediteren en beter herkennen wat er in je lichaam gebeurt? Wil je leren hoe je meer mindful door het leven kunt gaan? Newlife Coaching Amsterdam helpt je hierbij.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Voelen wat jij voelt en wat niet van jou is bij de ander laten? Wil je leren om grenzen te stellen en ze ook aan te houden? Wil je de stemmen die zeggen dat " je het niet kan" of "niet goed genoeg bent" het zwijgen opleggen?  Dieper in contact komen met jezelf en anderen door je bewuster te worden van je gevoelens? Wil je weten waar die onrust in jou vandaan komt en onderzoeken hoe je hier vanaf komt? Zijn er ervaringen in je leven geweest die heftig waren en die je niet goed verwerkt hebt? Wil je meer balans tussen werk, relaties en tijd voor jezelf?  Wil je nou eindelijk eens van die slechte gewoontes af en echt goed voor jezelf gaan zorgen? Niet meer uitstellen maar gewoon doen wat gedaan moet worden zodat je meer rust ervaart en meer kan genieten van het leven? Wil je energie en emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam los kunnen laten?

En wil jij eigenlijk ook gewoon gelukkiger, lichter, zelfverzekerder en vrij door het leven gaan?

Mijn missie is om jou te motiveren het beste uit jezelf te halen. Dat je in de avond tevreden naar bed gaat en al zin in hebt in de volgende dag. Dat je in de ochtend wakker wordt met een goed gevoel en er tegenaan kan. Door middel van compassie en leren luisteren naar je gevoel ga ik je helpen om vastzittende emoties te herkennen en los te laten. Door je gevoelens te ervaren zul je je bewuster worden van wat er in je omgaat. Hierdoor zal er verlichting komen die op alle vlakken in je leven voelbaar zijn. Ik geef je de tools om zelf je kwaliteiten te herkennen en op de meeste effectieve manier in te zetten. Hierdoor zul je meer van het leven gaan genieten, betere relaties onderhouden, meer tevredenheid in je werk en een betere gezondheid met veel minder stress ervaren.

We starten met een intake waarin we de hulpvraag bespreken en de mogelijkheden bekijken van het traject. Hieruit stellen we een doel en het aantal sessies wat hiervoor nodig zal zijn.

Ik geloof in een cluster manier van helen wat inhoudt dat je de problemen van meerdere kanten aanpakt. Dus op het mentale, emotionele en ook fysieke en energetische vlak. Daarom bied ik nu ook een healing & coaching/therapie pakket aan waarbij energetische healing gecombineerd wordt met gesprekken. Op deze manier laat je veel overbodige vastzittende emotie, energie en trauma los en wordt het ook makkelijker om erover te praten en inzichten te verkrijgen in je eigen valkuilen. Door deze aanpak wordt het makkelijker om te veranderingen die je gaat maken ook vast te houden en effectief in te zetten in je dagelijks leven.

I.v.m. het Corona Virus en alles wat dit momenteel met zich meebrengt is er voor de komende periode ook een mogelijkheid voor online consulten.

U kunt de normale consulten (60 minuten) blijven boeken. 

Om extra ondersteuning te bieden aan de mensen die het moeilijk vinden om met de huidige situatie om te gaan is er is naast de reguliere consulten (60 minuten) ook een mogelijkheid tot kortere online consulten  (25 minuten) om tips & tools te krijgen hoe  met angst en paniekgevoelens om te gaan in deze situatie. Ook begeleid ik u met deze sessies bij korte oefeningen om te laten gronden en in contact te blijven met het lichaam. Dit helpt om niet meegesleept te worden in de emotie en zorgt dat u ook in deze tijd het beste voor uzelf kunt blijven zorgen. In deze sessies kijken we ook waar uw trigger-punten en angsten opspelen m.b.t. het virus en de omstandigheden hieromheen (zoals minder contact met anderen, thuis werken, paniekgevoelens in het lichaam, zorgen om anderen) en hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Ook kunnen mindfulness en andere oefeningen heel veel rust brengen en mogelijkheid bieden om tot mooie inzichten te komen hoe deze periode het beste te kunnen benutten.

  Persoonlijke gesprekken vinden plaats in Amsterdam West. (de Baarsjes)

 

 Wat wordt er van jou verwacht?


Coaching/Therapie is gelijkwaardig. Ik zet mij voor 100% in en dat verwacht ik ook van jou. Een actieve houding, committent om het door jou gestelde doel te halen en het willen leveren van de nodige inspanning, zijn van belang voor een succesvol traject.  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn