Newlife Coaching Amsterdam 

Holistische begeleiding die de balans herstelt tussen hart, lichaam en geest  ♡ 

Healing, Access Bars behandelingen & holistische therapie. 

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt healing sessies & Access bars behandelingen. Deze zorgen voor meer rust en helderheid. Het verlicht ook bij stress, angsten, slaapproblemen, somberheid, onzekerheden, lichamelijke klachten, trauma's en veel andere problemen. Tijdens de behandeling kom je in een hele diepe ontspanning en worden de processen in gang gezet om je te ontdoen van stress, angst & trauma. Ook word je systeem aangezet om te doen waarvoor het gemaakt is, helen wat geheeld moet worden. Alles wat hiervoor nodig is zit in ons systeem maar wordt geblokkeerd door stress, angst, trauma en allerlei soorten afleiding in ons hedendaags leven denk maar aan je telefoon en de overload aan informatie die de hele dag door op ons af komt.. Door healing & Access bars kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Bij healing & Access bars hoef je niet aan een specifiek doel te werken maar krijg je een algehele "clean-up" en hoef je alleen maar te ontspannen.

  Voor meer info neem een kijkje op de healing & Access bars pagina's!

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt ook holistische therapie wat inhoudt dat jij d.m.v. gesprekken aangezet word om je potentieel beter tot zijn recht te laten komen, emoties doorleeft worden, pijnlijke situaties verwerkt worden en je leert om je bewust te worden van je emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Ook leer je in de therapie om liefdevoller met jezelf om te gaan en gevoelens als schuld en schaamte los te laten. Daarnaast leer je je grenzen kennen en hoe je deze ook kunt aangeven naar je omgeving toe.

 Therapie is meer dan een goed gesprek. Het is echt een investering in jezelf. Het is niet alleen direct merkbaar maar ook op de lange termijn ga je positieve veranderingen ervaren op alle vlakken van je leven. Het is het begeleiden van de huidige (ongewenste) situatie naar de gewenste situatie. En dat op basis van een gelijkwaardige relatie. De gesprekken kenmerken zich door een no-nonsense aanpak en zijn resultaatgericht. Geen kant en klare oplossingen, maar maatwerk dat uitgaat van de kracht, inzet en potentie van jou.

Voor meer info neem een kijkje op de holistische therapie pagina!

Als therapeut ben ik liefdevol, confronterend waar nodig, licht en zonder oordeel. Ik begeleid je in het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf! 🤍 

Reviews ♡

30 berichten op 3 pagina's
Manon Sch
19-01-20 19:02:35
Ilja is an exceptional therapist; caring, devoted and talented. With Ilja you're not just another client, she is truly dedicated to help you to feel better. Each session brings me great relaxation and a warm embrace. I highly recommend this practice!
Willem Boks
15-01-20 19:40:40
Hallo ilja hierbij wil ik even laten weten dat ik erg blij was en ben met je hulp bij mijn burn out, ik vind het heel goed wat je doet voel me al veel beter ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb maar weet zeker dat ik er met jou hulp en sessies uit kom. Alvast super bedankt.
Stephan Verhoeven
10-01-20 15:37:32
Ik heb een Acces Bars behandeling gehad van Ilja Meijer en het is me echt super goed bevallen en ik ben haar enorm dankbaar vanwege de rust die je ervan krijgt. Ik raad het iedereen aan om zo'n behandeling bij Ilja Meijer te mogen ervaren. Ga zo door Ilja. Met vriendelijke groet Stephan.
Ryan Marengo
04-01-20 19:44:13
super druk jaar veel trainingen, werken, en hele tijd denken aan de toekomst veel malen en piekeren over dingen ondanks een super goed jaar maar doorgaan wat energie heb ik wel maar batterij is wel bijna leeg.

Op Instagram kwam ik newlife coaching Amsterdam tegen en heb de Acces bars gedaan zonder verwachtingen gewoon nieuwsgierigheid?☑️.

Na enkele weken was mijn slaap zoveel verbeterd en ook minder piekeren over dingen die ik toch niet in de hand heb✋

Ilja staat positief in het leven en is super gedreven met haar vak bezig en ook na de sessie houdt ze contact en stuurt ze soms linkjes van relevante info door

je doet het goed ga zo door :)
Mert K
01-01-20 18:26:51
I just went out of access bars healing for the first time, and meet my friend. She asked "Mert, you look so happy! What happened?" How can I explain to someone all these what happened in this limited 60 minutes? Will they ever believe so?

Ilja took me to a journey where I felt on top of the clouds. Just prepare yourself for a great tour, let yourself go, believe in her blessed hands and she takes care of the rest. People: This is not the typical healing experience you will encounter in Amsterdam!

I am grateful for this experience and I'll definitely come back Ilja. Thanks a lot for your hands, your warmth, your friendship and energy!

(Man, just turned 30 :))
Cor Bakker
11-11-19 17:53:43

Lieve Ilja,
Nogmaals bedankt voor de Access Bars & healing sessies.
Ik wilde je laten weten dat ik me meer ontspannen voel en beter met bepaalde situaties om kan gaan. Ik ben iets rustiger geworden en zou de sessies ook zeker aanraden aan iedereen die het (heel) zwaar heeft in het leven. Access Bars & Healing verlicht voor mij geestelijke en lichamelijke pijn, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Ik vond het een zeer fijne en liefdevolle benadering. Nogmaals Ik kan het iedereen aanraden.
Dank je wel Ilja !!
Groetjes Cor bakker
Yahya Bekkaoui
02-10-19 10:20:21
The Acces Bars en healing combinatie sessie was voor mij een hele verlichting. In het begin had ik mijn twijfels over of het wel ging werken maar een dag na de behandeling voelde ik me zoals beloofd een stuk verhelderd.

Het mooie is dat het effect niet eenmalig is, maar zich met de dagen vergrote. Ik ben een jongeman van 21 en heb wegens een ongeluk continu een gespannen houding. Na de behandeling vond ik het raar want me lichaam was veel meer in staat om te ontspannen. Mijn schouders zaten niet meer zo hoog en veel minder hoofdpijn.

Voor mij was het mijn eerste keer maar zeker niet de laatste. You want to feel good??! Neem contact op met deze dame. Ze zorgt voor miracles!!
Maurits Rienstra
25-09-19 22:30:08
Via Instagram raakte ik aan de praat met Ilja over coaching. Na kort gesprekje bekeek ik ook deze website en meldde mij meteen aan voor een Healing gecombineerd met Access Bars. En wat een impact heeft dat binnen een dag al!

Naast het feit dat ik nog wat oud zeer van vroeger meedraag, heb ik vorig jaar ook een motorongeluk gehad. Dit ongeluk heeft een flinke tik uitgedeeld aan mijn rug en schouder. Nu, 1 dag na de Healing, heb ik helemaal geen last gehad van mijn schouder!

Ik ben echt mega verbaasd (en natuurlijk tevreden) over het effect wat het nu al op mij heeft. En naast het fijne resultaat, ook de sfeer die Ilja weet neer te zetten spreekt mij erg aan! Ik voelde mij meteen enorm op mijn gemak.

Ilja, ik kom zeker weten Heeel gauw bij je terug!
S. Muntar
19-09-19 21:16:19
Ik ben erg blij met de Access Bars sessies die ik gehad heb. Ik heb inmiddels 2 sessies achter de rug. Na de eerste de eerste sessie voelde ik mij de volgende dag echt super ontspannen de hele dag door. De dagen erna voelde ik mij minder druk in mijn hoofd en nog steeds erg ontspannen.

De 2e sessie heb ik gecombineerd met een healing waar ik ook echt super tevreden over ben. Ik voelde mij tijdens de behandeling erg op mijn gemak en zo onstpannen dat ik bijna in slaap viel. Die nacht heb ik echt heel diep geslapen en werd heerlijk ontspannen wakker. Ik kan deze behandelingen echt iedereen aanraden!

Bedankt Ilja!!
K.
06-09-19 11:20:22
Ik heb mijn coaching traject met Ilja als prettig en zeer positief ervaren.

Ondanks mijn gesloten persoonlijkheid is het Ilja gelukt om mij mentaal sterker te maken, mij meer mentaal in balans te brengen en te andere inzichten te geven.


Ook ik heb een Acces Bars sessie gedaan, pure ontspanning en ideaal om je hoofd leeg te maken.

Ilja, dankjewel!Tonen: 5  10   20

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn