Newlife Coaching Amsterdam 

Holistische begeleiding die de balans herstelt tussen hart, lichaam en geest  ♥ 

Healing, Access Bars behandelingen & coaching/therapie. 

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt healing sessies & Access bars behandelingen. Deze zorgen voor meer rust en helderheid. Het kan ook verlichten bij stress, angsten, slaapproblemen, somberheid, onzekerheden, lichamelijke klachten, trauma's en veel andere problemen. Tijdens de behandeling kom je in een hele diepe ontspanning en worden de processen in gang gezet om je te ontdoen van stress, angst & trauma. Ook word je systeem aangezet om te doen waarvoor het gemaakt is, helen wat geheeld moet worden. Alles wat hiervoor nodig is zit in ons systeem maar wordt geblokkeerd door stress, angst, trauma en allerlei soorten afleiding in ons hedendaags leven denk maar aan je telefoon en de overload aan informatie die er de hele dag door op ons afkomt bijvoorbeeld. Door healing & Access bars kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Bij healing & Access bars hoef je niet aan een specifiek doel te werken maar krijg je een algehele "clean-up" en hoef je alleen maar te ontspannen.

  Voor meer info neem een kijkje op de healing & Access bars pagina's!

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt ook coaching/therapie wat inhoudt dat jij d.m.v. gesprekken aangezet word om je potentieel beter tot zijn recht te laten komen, emoties doorleeft worden en je leert om je bewust te worden van je emoties en lichamelijke gewaarwordingen.

 Coaching/therapie is meer dan een goed gesprek. Het is echt een investering in jezelf. Het is niet alleen direct merkbaar maar ook op de lange termijn ga je positieve veranderingen ervaren op alle vlakken van je leven. Het is het begeleiden van de huidige (ongewenste) situatie naar de gewenste situatie. En dat op basis van een gelijkwaardige relatie. De gesprekken kenmerken zich door een no-nonsense aanpak en zijn resultaatgericht. Geen kant en klare oplossingen, maar maatwerk dat uitgaat van de kracht, inzet en potentie van jou.

Voor meer info neem een kijkje op de coaching/therapie pagina!


 🔹 Als coach/therapeut ben ik liefdevol, confronterend waar nodig, licht en zonder oordeel. Ik begeleid je in het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf! 🔹


14 November 2020 organiseert Newlife Coaching Amsterdam een Holistisch healing evenement wil je hier bij zijn kijk dan voor meer informatie op de facebook pagina van Newlife Coaching Amsterdam! 

Reviews ♡

26 berichten op 3 pagina's
D Vink
23-06-19 21:04:08
Ik vond de sessies fijn & soms confronterend. Het heeft een goed zelfbeeld gegeven en ook veel zelfreflectie. Ik weet zeker dat ik in de toekomst veel profijt zal hebben van deze ervaring!

(vrouw, 36)
M Mets ( man, 36)
13-06-19 12:07:59
Ik heb het traject bij Ilja als iets heel bijzonders ervaren. Ik sta veel dichter bij mezelf en weet steeds beter wat mijn gevoel me zegt. Ilja heeft me zoveel inzichten gegeven waar ik supertrots op ben. Ik heb meer geleerd dan bij eerdere psychotherapie en alle spirituele boeken die ik heb gelezen. Het belangrijkste voor mij is om bij mezelf te blijven en mijn gevoelens uit te spreken! Ilja heel erg bedankt voor alles!
Rob Van den Bergh - 33 jaar
21-04-19 13:17:00
Ik heb Ilja ervaren als een gedreven en toegewijd coach met het hart op de goede plaats, ze weet feilloos tot de kern te komen en zet hierop de juiste interventiestrategieën op maat in. Hierdoor kon ik het traject naar welbehagen afronden.
J Van Buuren
19-04-19 11:06:44
Ilja stelt goede vragen. Ze is vasthoudend, op een fijne manier, waardoor ik niet van mijn doel af kan wijken, ook niet als het lastig wordt. Dat heeft me geholpen mijn doelen te bereiken.

(38 jaar)
M Van den Brink
19-04-19 10:01:40
Ilja is een krachtige, empathische coach. Ze weet op een mooie manier tot de kern te komen om vervolgens, op een soms verrassende manier, samen naar een doel te werken.
Bij Ilja ben je in goede handen.

( 54 jaar)
P Sprang
18-04-19 23:15:33
Met Ilja heb je een coach die de tijd voor je neemt en goed luistert. Op een natuurlijke manier brengt ze je in beweging en met de juiste vragen haalt ze jouw kwaliteiten naar boven. Een hele fijne gesprekspartner waarbij je je vanaf het eerste moment gezien en gehoord voelt.

(50 jaar)
Tonen: 5  10   20

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn