Newlife Coaching Amsterdam 

Holistische begeleiding die de balans herstelt tussen hart, lichaam en geest  ♥ 

Healing, Access Bars behandelingen & coaching/therapie. 

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt healing sessies & Access bars behandelingen. Deze zorgen voor meer rust en helderheid. Het kan ook verlichten bij stress, angsten, slaapproblemen, somberheid, onzekerheden, lichamelijke klachten, trauma's en veel andere problemen. Tijdens de behandeling kom je in een hele diepe ontspanning en worden de processen in gang gezet om je te ontdoen van stress, angst & trauma. Ook word je systeem aangezet om te doen waarvoor het gemaakt is, helen wat geheeld moet worden. Alles wat hiervoor nodig is zit in ons systeem maar wordt geblokkeerd door stress, angst, trauma en allerlei soorten afleiding in ons hedendaags leven denk maar aan je telefoon en de overload aan informatie die er de hele dag door op ons afkomt bijvoorbeeld. Door healing & Access bars kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Bij healing & Access bars hoef je niet aan een specifiek doel te werken maar krijg je een algehele "clean-up" en hoef je alleen maar te ontspannen.

  Voor meer info neem een kijkje op de healing & Access bars pagina's!

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt ook coaching/therapie wat inhoudt dat jij d.m.v. gesprekken aangezet word om je potentieel beter tot zijn recht te laten komen, emoties doorleeft worden en je leert om je bewust te worden van je emoties en lichamelijke gewaarwordingen.

 Coaching/therapie is meer dan een goed gesprek. Het is echt een investering in jezelf. Het is niet alleen direct merkbaar maar ook op de lange termijn ga je positieve veranderingen ervaren op alle vlakken van je leven. Het is het begeleiden van de huidige (ongewenste) situatie naar de gewenste situatie. En dat op basis van een gelijkwaardige relatie. De gesprekken kenmerken zich door een no-nonsense aanpak en zijn resultaatgericht. Geen kant en klare oplossingen, maar maatwerk dat uitgaat van de kracht, inzet en potentie van jou.

Voor meer info neem een kijkje op de coaching/therapie pagina!


 🔹 Als coach/therapeut ben ik liefdevol, confronterend waar nodig, licht en zonder oordeel. Ik begeleid je in het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf! 🔹


14 November 2020 organiseert Newlife Coaching Amsterdam een Holistisch healing evenement wil je hier bij zijn kijk dan voor meer informatie op de facebook pagina van Newlife Coaching Amsterdam! 

Reviews ♡

26 berichten op 6 pagina's
K.
06-09-19 11:20:22
Ik heb mijn coaching traject met Ilja als prettig en zeer positief ervaren.

Ondanks mijn gesloten persoonlijkheid is het Ilja gelukt om mij mentaal sterker te maken, mij meer mentaal in balans te brengen en te andere inzichten te geven.


Ook ik heb een Acces Bars sessie gedaan, pure ontspanning en ideaal om je hoofd leeg te maken.

Ilja, dankjewel!Magda Shiha (27)
17-08-19 13:30:12
I had a wonderfull experience with Ilja!!
Im starting my new business and i couldnt be so far if i did not follow this amazing coaching traject, i had 6 sessions and it helped me a lot to find myself and love myself just the way i am!!
I reccomend it to everyone that wants a chance in their life to be happy.

I also tried the Access bars and this is an amazing treatment for me to help me focus and empty myself of all the bad energy i dont need anymore. I need one on a regular basis!
Roy Colle
01-08-19 10:54:16
Ik ben heel erg tevreden over de Access Bars sessie van Ilja voel me veel beter ben een stuk ontspanner en voel me een stuk lichter en zit lekkerder in me vel dit is echt een aanrader voor iedereen je moet dit echt zelf ervaren hebben heel erg bedankt Ilja
N Verkaik (vrouw, 37)
21-07-19 12:20:12
Ilja is een geweldige coach! Ze gaat zorgvuldig en respectvol met je om en weet precies de juiste vragen te stellen.. Ze is warm, betrokken en kan vragen zonder enig oordeel stellen zodat je je volkomen veilig voelt bij haar.

Daarnaast is een Access Bars sessie een echte aanrader! Het is een heerlijke, ontspannende ervaring en ik ben sinds mijn sessie zoveel meer ontspannen en helder. Een Bars sessie is echt een heerlijk moment voor jezelf!
M. Veldhuizen
03-07-19 22:21:40
Ik ben heel tevreden met de coachsessies van ilja. Ze weet me te doorgronden en zegt rake dingen waar ik echt wat mee kan. Ik heb hulp gehad in een moeilijke periode en ben begeleid in het proces naar het zoeken van een nieuwe baan. Ik heb het verleden een plaats kunnen geven en ben weer in beweging met een positieve mindset! Ik kan haar van harte aanbevelen! Ilja ontzettend bedankt!!!!
Tonen: 5  10   20

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn