Newlife Coaching Amsterdam 

Holistische begeleiding die de balans herstelt tussen hart, lichaam en geest  ♡ 

Healing, Access Bars behandelingen & holistische therapie. 

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt healing sessies & Access bars behandelingen. Deze zorgen voor meer rust en helderheid. Het verlicht ook bij stress, angsten, slaapproblemen, somberheid, onzekerheden, lichamelijke klachten, trauma's en veel andere problemen. Tijdens de behandeling kom je in een hele diepe ontspanning en worden de processen in gang gezet om je te ontdoen van stress, angst & trauma. Ook word je systeem aangezet om te doen waarvoor het gemaakt is, helen wat geheeld moet worden. Alles wat hiervoor nodig is zit in ons systeem maar wordt geblokkeerd door stress, angst, trauma en allerlei soorten afleiding in ons hedendaags leven denk maar aan je telefoon en de overload aan informatie die de hele dag door op ons af komt.. Door healing & Access bars kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Bij healing & Access bars hoef je niet aan een specifiek doel te werken maar krijg je een algehele "clean-up" en hoef je alleen maar te ontspannen.

  Voor meer info neem een kijkje op de healing & Access bars pagina's!

Newlife Coaching Amsterdam verzorgt ook holistische therapie wat inhoudt dat jij d.m.v. gesprekken aangezet word om je potentieel beter tot zijn recht te laten komen, emoties doorleeft worden, pijnlijke situaties verwerkt worden en je leert om je bewust te worden van je emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Ook leer je in de therapie om liefdevoller met jezelf om te gaan en gevoelens als schuld en schaamte los te laten. Daarnaast leer je je grenzen kennen en hoe je deze ook kunt aangeven naar je omgeving toe.

 Therapie is meer dan een goed gesprek. Het is echt een investering in jezelf. Het is niet alleen direct merkbaar maar ook op de lange termijn ga je positieve veranderingen ervaren op alle vlakken van je leven. Het is het begeleiden van de huidige (ongewenste) situatie naar de gewenste situatie. En dat op basis van een gelijkwaardige relatie. De gesprekken kenmerken zich door een no-nonsense aanpak en zijn resultaatgericht. Geen kant en klare oplossingen, maar maatwerk dat uitgaat van de kracht, inzet en potentie van jou.

Voor meer info neem een kijkje op de holistische therapie pagina!

Als therapeut ben ik liefdevol, confronterend waar nodig, licht en zonder oordeel. Ik begeleid je in het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf! 🤍 

Reviews ♡

30 berichten op 3 pagina's
F Van Melsen
09-09-20 11:06:06
Ik vond de healing een fijne ervaring. Ik voelde mij heel veilig en durfde mijn emoties de ruimte te geven. Mooie inzichten gekregen.
Marcella Gambini
08-09-20 18:03:38
Ilja is great! I've been doing the access bars sessions with her and it's really helping me. If you have anxiety, this is a great option. Her space is comfortable and really nice. I definitely recommend her.

Thank you, Ilja!
Nicholas Van Duren
18-08-20 18:25:58
Heb een hele mooie sessie met Ilja mogen ervaren en ondergaan. Ze werkt intuïtief, heb haar als warm ervaren en had direct verbinding met haar.
Mireille Mansvelder
18-08-20 18:23:40
Wat een cadeautje om bij Ilja een sessie te mogen ontvangen. De zachtheid en lichtheid zijn heerlijk te voelen. Je komt een stukje dichterbij jezelf en Ilja begeleidt je daar heel fijn bij.
S Vonk
09-07-20 15:38:54
Superfijne sessies gehad, reality check. Een boost voor mijn eigen ontwikkeling.
Ilja heeft een goede energie en zou haar iedereen aanbevelen!
Het heeft me echt geholpen om situaties op een andere manier te bekijken en mee om te gaan. Heb er nog dagelijks profijt van. Zelfverzekerder worden na een rottige periode en naar je eigen gevoel leren luisteren. Bedankt !!
Marjan Hamstra
30-03-20 23:20:46
Lieve Ilja,
Dank je wel voor het fijne coaching gesprek van vanmiddag. Je liet me voelen dat ik mag vertrouwen op mezelf en dat mijn levenservaring me heeft laten groeien. En dat ik onderweg in dit leven steeds meer stukjes van mijn ware zelf vind, om me compleet te maken. Vooral je woorden over wat ik al heb bereikt en welke energie er al door mij stroomt hebben me geraakt. Ik ga weer met goede moed en vol vertrouwen in mijn eigen kracht het leven tegemoet. Ik heb er zin in! Dank voor je luisterend oor, de juiste vragen en je glimlach. Ik kan er na deze "peptalk" weer een flinke tijd tegenaan. Ik zie je weer zodra we mogen.
Rianne Guijt
29-03-20 22:59:58
Ik had deze week een coaching sessie bij Ilja. Ik vond het heel erg fijn en bemoedigend. Ik ervaar veel verdriet, angst, stress en geen eetlust in deze bizarre tijden. Ook oude pijn komt weer terug. Ilja stelde me gerust, ik voelde me erg op mijn gemak. Ik voelde mezelf tijdens het gesprek sterker worden, dit gaf me het vertrouwen dat dit nare gevoel van tijdelijke aard is. We deden een ademhalingsoefening en ik kreeg prettige tips waar ik weer verder mee kan. De dagen erna voel ik me echt rustiger, alsof ik het een plekje kan geven. Ik ben je dankbaar Ilja! Ik ga zeker weer een afspraak maken binnenkort...
Claudia Konings
23-03-20 17:34:24
Ik had een coach gesprek gewonnen met Ilja; het voelt inderdaad als een innerlijke clean-up, ik voel me 'n stuk krachtiger&lichter. Een heel prettig mens in de communicatie. Ze stelt gerichte&rake vragen die je laten nadenken over jezelf... Heel bijzonder. Ik woon in Nrd-Limburg, maar ik ga zeker nog eens 'n keer naar Amsterdam voor een behandeling in haar praktijk. Een aanrader als je met jezelf aan de slag wilt (als je even vastgelopen bent op je weg) Nogmaals DANK Ilja!!!
Nicole van Oers
17-02-20 18:31:38
Lieve ilja,

Ik mocht van jou een hele fijne healing ontvangen.
Ik was de laatste paar weken erg moe en had teveel van mijn energie weggegeven aan mijn klanten.
Jij hebt gezorgd dat ik weer terug in mijn eigen energie kwam en voelde me direct na de healing mezelf weer energiek en een heel stuk lichter.
Ik voelde heel veel in mijn buik en in mijn linkerbeen stroomde het heel fijn.
Ik voel me weer als herboren.

Dankjewel lieve ilja voor de fijne healing.
Paulien M
25-01-20 20:44:56
Ik ben bij Ilja voor een Access Bars behandeling geweest.
Het was een zeer prettige ervaring.
Ilja zorgt er voor dat je je volledig ontspannen kunt voelen.
De behandeling is heel prettig. Ik ging volledig in de relax-stand. Je ligt in een fijne ruimte met warm licht en op de achtergrond natuurgeluiden.
Ik slaap al dagen heel diep en ontspannen.
Ik ben nu een paar dagen geleden geweest en ik heb begrepen dat het nog lang kan doorwerken dus dat lijkt mij heerlijk.
Ilja is zeer toegewijd en liefdevol . Dankjewel lieverd! Zo bijzonder dit allemaal ❤️
Tonen: 5  10   20

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn