Wat is de Healy?

Healy is een heel mooi klein apparaatje waar ik zelf en daarnaast veel van mijn cliënten een hele goede ervaring mee hebben. Healy is een boost voor je immuunsysteem en je mentale en lichamelijke balans. Ervaar hoe het is om pijn los te laten. Het is een erkend medisch wetenschappelijk apparaat voor diverse klachten, die de gezondheid bevordert

In het kort: Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.
Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van het netwerk van therapeuten van TimeWaver/Healy.

Hoe werkt de Healy?

Je draagt de Healy op je lichaam. Je maakt hem ergens aan vast bv. je trui of jasje of je doet hem in je zak. De app geeft aan of je de polsbandjes nodig hebt, de oor clips of de plakkers, voor lokale pijnen.

Je prettig en gezond voelen met de Healy

De Healy biedt jou toepassingen om je fit te blijven voelen, om pijn te verminderen en om je op bio-energetisch niveau te regenereren, herstel op celniveau. Een zieke cel die vernieuwt, geeft de oude zieke informatie door aan de vernieuwde cel. Een zieke cel blijft dus ziek als je het niet op diep niveau aanpakt. Healy helpt jou bij het verbeteren van je vitaliteit, zodat de energie stroom wordt verbeterd en je energievoorraad wordt geactiveerd.

Healy, een klein apparaatje, groots in zijn kunnen

Ontelbare frequenties afgestemd op bepaalde gebieden in ons systeem. Haast niet voor te stellen wat zo’n klein handzaam apparaatje in zich heeft.  Voor iedereen toegankelijk en binnen handbereik. Met een app stimuleer je je gezondheid.

Wil jij de healy uitproberen?

Boek nu een sessie in bij Newlife Coaching Amsterdam om de healy te ervaren!

Bij de sessie van 60 of 80 minuten maak ik eerst een analyse en daaruit blijkt welke thema’s voor jou nu het meest op de voorgrond liggen en dus de meeste aandacht nodig hebben. Na de analyse draai ik voor jou de programma’s die voor jou het meeste effect zullen opleveren. Het is ook mogelijk om een Healing-Access bars sessie in combinatie te boeken met de Healy! Ook kun je je eigen Healy aanschaffen. Op die manier kun je elke dag gebruik maken van dit mooie apparaatje en jouw welzijn, balans en immuunsysteem op de beste manier ondersteunen. De healy is niet in de winkel te koop. De Healy kan alleen via een sponsor aangeschaft worden.  

Wil jij je eigen healy aanschaffen? Dat kan via Newlife Coaching Amsterdam. Neem contact met me op voor een gratis afspraak!

Wil jij de healy eerst uitproberen? Je kan bij Newlife Coaching Amsterdam ook een healy voor een aantal dagen huren en thuis op je gemak uittesten of het iets voor jou is!

Wil jij niet wachten met bestellen? Gebruik dan deze link om de healy direct te bestellen: https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=NewlifeCoachingAmsterdam

De Healy heeft overal dezelfde prijs. Je bestelt de Healy altijd in de Healy shop met de link hierboven. Binnen 3 a 4 dagen heb je de Healy binnen en kun je beginnen met de programma’s uit de Gouden Cyclus. *14 dagen niet goed geld terug garantie* Je kunt de Healy twee weken vrijblijvend uit proberen en testen. Zonder enige reden mag je hem dan terugsturen als je de Healy niet wilt houden. Als je de Healy wel houdt, krijg je dan na die 14 dagen, gratis de Diepe Cyclus cadeau. Dat programma kan je dan via updates uploaden op je smart phone. 

Welke healy kies jij?

Je kunt later altijd nog upgraden naar een Healy met nog meer programma’s en mogelijkheden. Ook kun je bij alle versies nog losse programma’s bijbestellen.Voor meer informatie over de diverse versies en pakketten kun je contact met me opnemen.De Healy bevat meer dan 120 progamma’s met talloze verschillende frequenties die ervoor kunnen gaan zorgen dat jij je weer energiek, vitaal, gezond, ontspannen en positief kunt gaan voelen. 

Wil jij een afspraak maken? 

Vul het contactformulier in en vermeld je naam, email, telefoonnummer en de behandeling waarin je geïnteresseerd bent en ik neem z.s.m. contact met je op!


Enkele reacties van healy gebruikers:

” Sinds ik de healy heb ben ik goed uitgerust en vol met energie.”

“Ik voel me vrolijker, heb meer energie en mijn huid ziet er zo goed uit!”

“Healy helpt me te ontspannen na een stressvolle dag op het werk.”

“Mijn Healy helpt me om geconcentreerd en evenwichtig te blijven, zelfs op mentaal stressvolle dagen.”

“Met de Goudcyclus-programma’s van Nuno Nina ben ik veel meer in evenwicht.”

“Since using the healy i feel so much better, mentally and physically my overall feeling and emotional state has definitly improved.”

“Met Healy kan ik eindelijk de energiestroom van mijn medianen op een holistische manier verbeteren.”

“I love this little device!! Since i started using the sleeping programs from healy I fall a sleep faster and sleep all through the night and I also feel so much more rested than usual!”

“Ik heb de healy gecombineerd met access bars ervaren, wat een fijne behandeling ik kwam compleet tot rust en voel me als nieuw!”

“Sinds ik de schoonheidsprogramma’s van Healy gebruik, krijg ik veel complimentjes.”

“Sinds ik mijn Healy heb, is het studeren voor moeilijke onderwerpen veel makkelijker.”

“Tijdens de healing sessie met de healy kwam ik in een nog diepere ontspanning dan normaal, wat was dat fijn!”

“Mijn prestatievermogen en kracht zijn toegenomen na het gebruik van de fitness programma’s met de healy. Ik was sceptisch maar moet toegeven dat het echt iets toevoegt! Ik ben fan!”