Bij een Access Bars behandeling ervaar je altijd een zeer diepe ontspanning. In het beste geval kan een Access Bars sessie jouw leven veranderen en het lichter, helderder, vrolijker en vol nieuwe mogelijkheden maken. Tijdens een Access Bars sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie.

Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Het is werkelijk een fantastische ervaring! 

Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Dit geldt ook voor de tijdsduur en voor het effect. U hoeft niet te vertellen waarom u een sessie wilt en tijdens de sessie hoeft u niet te praten.

WANNEER EEN BARS LATEN DOEN?

Wanneer u zich maar goed wilt voelen.

Wanneer jij er behoefte aan hebt aan ontspanning, niet lekker in je vel zit of een makkelijker leven wil gaan leiden is een Bars sessie ideaal. Access Bars sessies kunnen naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook is het fijn om Access bars sessies te ontvangen als je in therapie bent. De losgekomen energie wordt dan sneller opgeruimd. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Wil jij ze ervaren? Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Geloof mij liever niet op mijn woord maar probeer het zelf uit!

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en geest te veranderen zoals: slaap, gezondheid & gewicht, geld, sex & relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Je zal altijd het gevoel van totale ontspanning ervaren tijdens de behandeling. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel groters. Ben jij klaar om los te laten en te gaan voelen hoe het leven nog veel mooier kan zijn?

U kunt één Bars sessie per week doen gedurende de eerste 4 weken, het helpt met het tot stand brengen van een diepliggend gevoel van rust en loslaten. Daarna 1 of 2 keer per maand om het effect bij te houden en te verdiepen. Na een nare gebeurtenis/ervaring of in uitdagende stressvolle tijden is het sowieso verstandig en helpend om een Bars sessie te ondergaan. De meeste mensen hebben baat bij een serie sessies als ze net starten. Een Bars-sessie kan tot zo’n 3 tot vier weken doorwerken. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker laten doen.

EFFECT TIJDENS DE SESSIE

Door het vasthouden van de Bars-punten gaat de energie in uw lijf beter stromen en laat het lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Zoals gezegd komen uw hersenen in een ontspannen ‘stand’ ( theta staat) die te vergelijken is met een zeer diepe meditatie. In dit gebied bevinden zich ook herinneringen en belemmerende/beperkende overtuigingen. Je voelt je in deze staat het meest natuurlijk, jezelf, gewoon degene die je werkelijk bent. Deze staat wordt ook wel de FLOW staat genoemd.

Investeer in een goede basis, profiteer van een besparing op een pakket van 5 of 10 sessies, meerdere sessies leveren een grotere impact. Er is ook een combinatiebehandeling van Access bars & healing.

  Access Bars helpt bij:

– Stressvermindering/tot rust brengen van van het malende hoofd – Je lichaam van meer plezier en gemak voorzien – VEEL meer te ontvangen en een beetje minder te doen – Beter slapen en fris en vol energie wakker worden – Bij ADD, ADHD en HSP – Voorafgaand aan examens –  Diepe ontspanning -Hoge spierspanning- Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades waarin je vastzit – Het creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven – Somberheid of depressiviteit – Laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen – Onzekerheid- Angsten – Paniek gevoelens – Presentatie angst – Faalangst – Overmatig piekeren – Blokkeren in gedrag – Herhalende patronen waar je niet uit komt – Burn-out of werk/studie gerelateerde klachten – Verwerking van traumatische gebeurtenissen – Overmatige schuldgevoelens – Onverklaarbare of door stress veroorzaakte lichamelijke klachten – Dwanghandelingen – Problemen in relatie tot anderen

Newlife Coaching Amsterdam is gevestigd in Amstelveen aan de rand van Amsterdam. (gratis parkeren)

Vanaf heden is het ook mogelijk om een afspraak te boeken in Montfoort. ( regio Woerden / Montfoort / Linschoten )