Enkele reacties van mensen die een behandeling hebben ervaren of een traject hebben doorlopen:

Laurens 28-05-2021 13:35

Hey Ilja, ik wil je middels deze weg even heel erg bedanken voor de afgelopen twee sessies. Ik voel me echt een ander mens! Ik kom snel voor een volgende sessie, want ik voel dat ik bij jou aan het juiste adres ben. Ik voel me rustiger, zelfverzekerder en opgewekter.

A.S. 21-3-2021 20:38

Mijn eerste access bars behandeling gehad, ik heb het erg prettig ervaren. Ik had voor het eerst eindelijk rust in mijn hoofd. ik vond het erg bijzonder en wil dit graag in de toekomst nog veel vaker gaan doen. Ik kom zeker terug! Dankjewel lieve Ilja X

S.B. 11-3-2021 09:19

Ik heb de acces bars behandeling als een hele fijne sessie ervaren. Na de sessie kwam ik tot bijzondere inzichten en kon ik veel loslaten wat ik niet meer nodig had. Ilja heeft mij goed begeleid in dit proces. Ik volg nu weer mijn droom en intuïtie. Ilja vind ik een hele fijne positieve en toewijdende coach.

D. Gal
8-12-2020 18:37
I had a wonderful experience with Ilja, She was very kind and welcoming the atmosphere and the energy in the practice was very calming. You immediately feel at home.
She has a great knowledge and a big heart , she gave me so much advices , how to continue my spiritual journey.
I am grateful for this experience and I would definitely visit her again.

P.K.
03-11-20 19:19
Ik heb een acces bar sessie gehad, een hele fijne en prettige ervaring. Ilja is professioneel, gedreven en heeft een goede energie zodat je je gelijk vanaf de eerste minuut op je gemak voelt. Ik kom binnenkort weer terug voor een sessie ik kan haar iedereen aanbevelen! Een TOPPER!!

F Van Melsen
09-09-20 11:06
Ik vond de healing een fijne ervaring. Ik voelde mij heel veilig en durfde mijn emoties de ruimte te geven. Mooie inzichten gekregen.

Marcella Gambini
08-09-20 18:03
Ilja is great! I’ve been doing the access bars sessions with her and it’s really helping me. If you have anxiety, this is a great option. Her space is comfortable and really nice. I definitely recommend her.

Thank you, Ilja!

Nicholas Van Duren
18-08-20 18:25
Heb een hele mooie sessie met Ilja mogen ervaren en ondergaan. Ze werkt intuïtief, heb haar als warm ervaren en had direct verbinding met haar.

Mireille Mansvelder
18-08-20 18:23
Wat een cadeautje om bij Ilja een sessie te mogen ontvangen. De zachtheid en lichtheid zijn heerlijk te voelen. Je komt een stukje dichterbij jezelf en Ilja begeleidt je daar heel fijn bij.

S Vonk
09-07-20 15:38
Superfijne sessies gehad, reality check. Een boost voor mijn eigen ontwikkeling.
Ilja heeft een goede energie en zou haar iedereen aanbevelen!
Het heeft me echt geholpen om situaties op een andere manier te bekijken en mee om te gaan. Heb er nog dagelijks profijt van. Zelfverzekerder worden na een rottige periode en naar je eigen gevoel leren luisteren. Bedankt !!

Marjan Hamstra
30-03-20 23:20
Lieve Ilja,
Dank je wel voor het fijne coaching gesprek van vanmiddag. Je liet me voelen dat ik mag vertrouwen op mezelf en dat mijn levenservaring me heeft laten groeien. En dat ik onderweg in dit leven steeds meer stukjes van mijn ware zelf vind, om me compleet te maken. Vooral je woorden over wat ik al heb bereikt en welke energie er al door mij stroomt hebben me geraakt. Ik ga weer met goede moed en vol vertrouwen in mijn eigen kracht het leven tegemoet. Ik heb er zin in! Dank voor je luisterend oor, de juiste vragen en je glimlach. Ik kan er na deze “peptalk” weer een flinke tijd tegenaan. Ik zie je weer zodra we mogen.

Rianne Guijt
29-03-20 22:59
Ik had deze week een coaching sessie bij Ilja. Ik vond het heel erg fijn en bemoedigend. Ik ervaar veel verdriet, angst, stress en geen eetlust in deze bizarre tijden. Ook oude pijn komt weer terug. Ilja stelde me gerust, ik voelde me erg op mijn gemak. Ik voelde mezelf tijdens het gesprek sterker worden, dit gaf me het vertrouwen dat dit nare gevoel van tijdelijke aard is. We deden een ademhalingsoefening en ik kreeg prettige tips waar ik weer verder mee kan. De dagen erna voel ik me echt rustiger, alsof ik het een plekje kan geven. Ik ben je dankbaar Ilja! Ik ga zeker weer een afspraak maken binnenkort…

Claudia Konings
23-03-20 17:34
Ik had een coach gesprek gewonnen met Ilja; het voelt inderdaad als een innerlijke clean-up, ik voel me ’n stuk krachtiger&lichter. Een heel prettig mens in de communicatie. Ze stelt gerichte&rake vragen die je laten nadenken over jezelf… Heel bijzonder. Ik woon in Nrd-Limburg, maar ik ga zeker nog eens ’n keer naar Amsterdam voor een behandeling in haar praktijk. Een aanrader als je met jezelf aan de slag wilt (als je even vastgelopen bent op je weg) Nogmaals DANK Ilja!!!

Nicole van Oers
17-02-20 18:31
Lieve ilja,

Ik mocht van jou een hele fijne healing ontvangen.
Ik was de laatste paar weken erg moe en had teveel van mijn energie weggegeven aan mijn klanten.
Jij hebt gezorgd dat ik weer terug in mijn eigen energie kwam en voelde me direct na de healing mezelf weer energiek en een heel stuk lichter.
Ik voelde heel veel in mijn buik en in mijn linkerbeen stroomde het heel fijn.
Ik voel me weer als herboren.

Dankjewel lieve ilja voor de fijne healing.

Paulien M
25-01-20 20:44
Ik ben bij Ilja voor een Access Bars behandeling geweest.
Het was een zeer prettige ervaring.
Ilja zorgt er voor dat je je volledig ontspannen kunt voelen.
De behandeling is heel prettig. Ik ging volledig in de relax-stand. Je ligt in een fijne ruimte met warm licht en op de achtergrond natuurgeluiden.
Ik slaap al dagen heel diep en ontspannen.
Ik ben nu een paar dagen geleden geweest en ik heb begrepen dat het nog lang kan doorwerken dus dat lijkt mij heerlijk.
Ilja is zeer toegewijd en liefdevol . Dankjewel lieverd! Zo bijzonder dit allemaal ❤️

Manon Sch
19-01-20 19:02
Ilja is an exceptional therapist; caring, devoted and talented. With Ilja you’re not just another client, she is truly dedicated to help you to feel better. Each session brings me great relaxation and a warm embrace. I highly recommend this practice!

Willem Boks
15-01-20 19:40
Hallo ilja hierbij wil ik even laten weten dat ik erg blij was en ben met je hulp bij mijn burn out, ik vind het heel goed wat je doet voel me al veel beter ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb maar weet zeker dat ik er met jou hulp en sessies uit kom. Alvast super bedankt.

Stephan Verhoeven
10-01-20 15:37
Ik heb een Acces Bars behandeling gehad van Ilja Meijer en het is me echt super goed bevallen en ik ben haar enorm dankbaar vanwege de rust die je ervan krijgt. Ik raad het iedereen aan om zo’n behandeling bij Ilja Meijer te mogen ervaren. Ga zo door Ilja. Met vriendelijke groet Stephan.

Ryan Marengo
04-01-20 19:44
super druk jaar veel trainingen, werken, en hele tijd denken aan de toekomst veel malen en piekeren over dingen ondanks een super goed jaar maar doorgaan wat energie heb ik wel maar batterij is wel bijna leeg.Op Instagram kwam ik newlife coaching Amsterdam tegen en heb de Acces bars gedaan zonder verwachtingen gewoon nieuwsgierigheid .Na enkele weken was mijn slaap zoveel verbeterd en ook minder piekeren over dingen die ik toch niet in de hand heb✋

Ilja staat positief in het leven en is super gedreven met haar vak bezig en ook na de sessie houdt ze contact en stuurt ze soms linkjes van relevante info door. je doet het goed ga zo door 🙂

Mert K
01-01-20 18:26
I just went out of access bars healing for the first time, and meet my friend. She asked “Mert, you look so happy! What happened?” How can I explain to someone all these what happened in this limited 60 minutes? Will they ever believe so?

Ilja took me to a journey where I felt on top of the clouds. Just prepare yourself for a great tour, let yourself go, believe in her blessed hands and she takes care of the rest. People: This is not the typical healing experience you will encounter in Amsterdam!

I am grateful for this experience and I’ll definitely come back Ilja. Thanks a lot for your hands, your warmth, your friendship and energy! (Man, just turned 30 :))


Cor Bakker
11-11-19 17:53

Lieve Ilja,
Nogmaals bedankt voor de Access Bars & healing sessies.
Ik wilde je laten weten dat ik me meer ontspannen voel en beter met bepaalde situaties om kan gaan. Ik ben iets rustiger geworden en zou de sessies ook zeker aanraden aan iedereen die het (heel) zwaar heeft in het leven. Access Bars & Healing verlicht voor mij geestelijke en lichamelijke pijn, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Ik vond het een zeer fijne en liefdevolle benadering. Nogmaals Ik kan het iedereen aanraden.
Dank je wel Ilja !!
Groetjes Cor bakker

Yahya Bekkaoui
02-10-19 10:20
The Acces Bars en healing combinatie sessie was voor mij een hele verlichting. In het begin had ik mijn twijfels over of het wel ging werken maar een dag na de behandeling voelde ik me zoals beloofd een stuk verhelderd.

Het mooie is dat het effect niet eenmalig is, maar zich met de dagen vergrote. Ik ben een jongeman van 21 en heb wegens een ongeluk continu een gespannen houding. Na de behandeling vond ik het raar want me lichaam was veel meer in staat om te ontspannen. Mijn schouders zaten niet meer zo hoog en veel minder hoofdpijn.

Voor mij was het mijn eerste keer maar zeker niet de laatste. You want to feel good??! Neem contact op met deze dame. Ze zorgt voor miracles!!

Maurits Rienstra
25-09-19 22:30
Via Instagram raakte ik aan de praat met Ilja over coaching. Na kort gesprekje bekeek ik ook deze website en meldde mij meteen aan voor een Healing gecombineerd met Access Bars. En wat een impact heeft dat binnen een dag al!

Naast het feit dat ik nog wat oud zeer van vroeger meedraag, heb ik vorig jaar ook een motorongeluk gehad. Dit ongeluk heeft een flinke tik uitgedeeld aan mijn rug en schouder. Nu, 1 dag na de Healing, heb ik helemaal geen last gehad van mijn schouder! Ik ben echt mega verbaasd (en natuurlijk tevreden) over het effect wat het nu al op mij heeft. En naast het fijne resultaat, ook de sfeer die Ilja weet neer te zetten spreekt mij erg aan! Ik voelde mij meteen enorm op mijn gemak.

Ilja, ik kom zeker weten Heeel gauw bij je terug!

S. Muntar
19-09-19 21:16
Ik ben erg blij met de Access Bars sessies die ik gehad heb. Ik heb inmiddels 2 sessies achter de rug. Na de eerste de eerste sessie voelde ik mij de volgende dag echt super ontspannen de hele dag door. De dagen erna voelde ik mij minder druk in mijn hoofd en nog steeds erg ontspannen.

De 2e sessie heb ik gecombineerd met een healing waar ik ook echt super tevreden over ben. Ik voelde mij tijdens de behandeling erg op mijn gemak en zo onstpannen dat ik bijna in slaap viel. Die nacht heb ik echt heel diep geslapen en werd heerlijk ontspannen wakker. Ik kan deze behandelingen echt iedereen aanraden!

Bedankt Ilja!!

K.
06-09-19 11:20
Ik heb mijn coaching traject met Ilja als prettig en zeer positief ervaren.

Ondanks mijn gesloten persoonlijkheid is het Ilja gelukt om mij mentaal sterker te maken, mij meer mentaal in balans te brengen en te andere inzichten te geven.

Ook ik heb een Acces Bars sessie gedaan, pure ontspanning en ideaal om je hoofd leeg te maken.Ilja, dankjewel!


Magda Shiha (27)
17-08-19 13:30
I had a wonderfull experience with Ilja!!
Im starting my new business and i couldnt be so far if i did not follow this amazing coaching traject, i had 6 sessions and it helped me a lot to find myself and love myself just the way i am!!
I reccomend it to everyone that wants a chance in their life to be happy.

I also tried the Access bars and this is an amazing treatment for me to help me focus and empty myself of all the bad energy i dont need anymore. I need one on a regular basis!

Roy Colle
01-08-19 10:54
Ik ben heel erg tevreden over de Access Bars sessie van Ilja voel me veel beter ben een stuk ontspanner en voel me een stuk lichter en zit lekkerder in me vel dit is echt een aanrader voor iedereen je moet dit echt zelf ervaren hebben heel erg bedankt Ilja

N Verkaik (vrouw, 37)
21-07-19 12:20
Ilja is een geweldige therapeut! Ze gaat zorgvuldig en respectvol met je om en weet precies de juiste vragen te stellen.. Ze is warm, betrokken en kan vragen zonder enig oordeel stellen zodat je je volkomen veilig voelt bij haar.

Daarnaast is een Access Bars sessie een echte aanrader! Het is een heerlijke, ontspannende ervaring en ik ben sinds mijn sessie zoveel meer ontspannen en helder. Een Bars sessie is echt een heerlijk moment voor jezelf!

M. Veldhuizen
03-07-19 22:21
Ik ben heel tevreden met de coachsessies van ilja. Ze weet me te doorgronden en zegt rake dingen waar ik echt wat mee kan. Ik heb hulp gehad in een moeilijke periode en ben begeleid in het proces naar het zoeken van een nieuwe baan. Ik heb het verleden een plaats kunnen geven en ben weer in beweging met een positieve mindset! Ik kan haar van harte aanbevelen! Ilja ontzettend bedankt!!!!

D Vink
23-06-19 21:04
Ik vond de sessies fijn & soms confronterend. Het heeft een goed zelfbeeld gegeven en ook veel zelfreflectie. Ik weet zeker dat ik in de toekomst veel profijt zal hebben van deze ervaring! (vrouw, 36)


M Mets ( man, 36)
13-06-19 12:07
Ik heb het traject bij Ilja als iets heel bijzonders ervaren. Ik sta veel dichter bij mezelf en weet steeds beter wat mijn gevoel me zegt. Ilja heeft me zoveel inzichten gegeven waar ik supertrots op ben. Ik heb meer geleerd dan bij eerdere psychotherapie en alle spirituele boeken die ik heb gelezen. Het belangrijkste voor mij is om bij mezelf te blijven en mijn gevoelens uit te spreken! Ilja heel erg bedankt voor alles!

Rob Van den Bergh – 33 jaar
21-04-19 13:17
Ik heb Ilja ervaren als een gedreven en toegewijd coach met het hart op de goede plaats, ze weet feilloos tot de kern te komen en zet hierop de juiste interventiestrategieën op maat in. Hierdoor kon ik het traject naar welbehagen afronden.

J Van Buuren
19-04-19 11:06
Ilja stelt goede vragen. Ze is vasthoudend, op een fijne manier, waardoor ik niet van mijn doel af kan wijken, ook niet als het lastig wordt. Dat heeft me geholpen mijn doelen te bereiken.


M Van den Brink ( 54 jaar)
19-04-19 10:01
Ilja is een krachtige, empathische coach. Ze weet op een mooie manier tot de kern te komen om vervolgens, op een soms verrassende manier, samen naar een doel te werken.
Bij Ilja ben je in goede handen.


P Sprang
18-04-19 23:15
Met Ilja heb je een coach die de tijd voor je neemt en goed luistert. Op een natuurlijke manier brengt ze je in beweging en met de juiste vragen haalt ze jouw kwaliteiten naar boven. Een hele fijne gesprekspartner waarbij je je vanaf het eerste moment gezien en gehoord voelt.

Heb jij een goede ervaring gehad bij Newlife Coaching Amsterdam?

Wil je ook een review achter laten over jouw ervaring met Newlife Coaching Amsterdam? Vermeld je naam (je review kan ook anoniem of alleen met initialen geplaatst worden, geef dat aan als je dat wil) en stuur je review in met het onderstaande contact formulier. Je review wordt zo snel mogelijk geplaatst na inzenden!