Het bedrag dient bij aanvang van het consult contant (gepast) of met een betaalverzoek/tikkie te worden voldaan.

Is het voor jou niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Behandeling op locatie is in overleg mogelijk voor 50€ + parkeerkosten meerprijs. (regio Amsterdam e.o.) Bij een abonnement van 10 sessies zijn de extra kosten per sessie 30€ + parkeerkosten.

Not able to come to the office? Sessions at your location are possible for an additional cost of 50€ + parking costs. (Amsterdam/Amstelveen area.) With a 10 session subscription the additional cost per session is 30€ + parking costs.

Corona maatregelen

Ook bij Newlife Coaching Amsterdam worden de Corona maatregelen gehanteerd. Draag een mondkapje, verzet de afspraak als je klachten hebt, kom alleen en kom niet te vroeg op de afspraak.

Wanneer een afspraak wederzijds bevestigd is zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 ** Afspraak verzetten 48 uur voor de sessie. Afspraken met Newlife Coaching Amsterdam zijn bindend indien die door Newlife Coaching Amsterdam en de cliënt wederzijds zijn bevestigd. Voor alle afspraken geldt dat afspraken, die niet tijdig en minder dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of verzet, in rekening gebracht zullen worden. Binnen 48 – 24 uur geldt 50% van het uurtarief voor de geplande sessie en binnen 24 uur of niet op komen dagen op de afspraak 100% van het tarief. **

Wil jij een afspraak maken? 

* Momenteel is er een cliëntenstop het is dus voor nu niet mogelijk om een afspraak te maken. Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gehouden als er weer beschikbaarheid is dan kunt u een bericht achter laten en krijgt u te zijner tijd bericht. Voorlopig is het alleen mogelijk op de wachtlijst te komen voor healing of Access bars. De wachtlijst voor coaching/therapie is vol.

Vul het contactformulier in, vermeld je naam, email, telefoonnummer en de behandeling waar je in geïnteresseerd bent en ik neem z.s.m. contact met je op!