Voel jij al een tijd dat het anders kan? Dat deze manier van leven niet is wat jij wilt?

Loop je vast in bepaalde gebieden ondanks dat je je iedere keer weer voorneemt dat je het nu echt anders aan gaat pakken? Zit je vast in schuldgevoelens en schaamte? Ben je boos op jezelf en anderen? Neem je jezelf kwalijk dat het echt niet lukt ook al doe je wel je best? Vind je het moeilijk om je open te stellen of echt jezelf te zijn in het contact met anderen? Ervaar je veel angst? Die doorwerkt op alle gebieden van je leven? Blijven je gedachten malen en lost het piekeren niks op? Zou je graag meer energie willen hebben en beter willen slapen? Heb je al allerlei therapieën geprobeerd maar ben je nog steeds niet waar je wilt zijn? Heb jij hulp van buitenaf nodig om je zelfs maar “gewoon normaal” te voelen?

 Wil jij hier vanaf?

 We hebben allemaal onze rugzak, de manier waarop we zijn opgevoed, de ervaringen die we hebben gehad, het trauma wat we hebben opgelopen, de mooie mensen die we hebben ontmoet, maar ook de gemene, de dingen die tegen ons zijn gezegd, de overtuigingen die we hebben aangenomen als waarheid. Wanneer we niet geleerd hebben onze emoties goed te reguleren kan het zijn dat we op een gegeven moment vast komen te zitten in het leven. We komen er achter dat de manier waarop we dingen altijd hebben aangepakt niet meer voor ons werken maar eigenlijk tegen ons werken.

Alleen, tja hoe verander je dat zomaar? Dat lukt vaak niet met het alleen maar willen. Hoe hard je je best ook doet je werkt vanuit het veld van wat je al weet. Dus zelfs al die kennis die je opdoet door erover te lezen of de adviezen die je van mensen om je heen krijgt kun je maar tot op een bepaalde hoogte inzetten.

Bij deze therapie/coaching trajecten werken wij aan blijvende veranderingen. We werken aan jouw gewenste onderwerp en kijken gaandeweg of er ook nog iets anders onder ligt dan alleen dat wat aan de oppervlakte het probleem lijkt te zijn. We creëren nieuwe structuren die goed bij jouw persoonlijkheid passen. Emoties willen gevoeld worden en wat wij mensen vaak het minst graag willen is pijnlijke emoties ervaren. Wij hebben daarvoor hele slimme overlevingsmechanismen ontwikkeld die zorgen dat wij emoties als angst, boosheid of verdriet zo min mogelijk hoeven te ervaren. Dit is ook nodig geweest. Deze mechanismen hebben ons beschermd in onze jeugd en zelfs tot nu. Alleen heb je ze vaak nu niet meer nodig.

Maar hoe laat je zoiets los? Iets wat je altijd beschermd heeft (zelfs als het deels ook schadelijk was)? In een liefdevolle omgeving en met oprechte aandacht gaan wij kijken naar jouw overlevingsstrategie en waar deze wel en niet werkt. We maken contact met het lichaam en met de emoties. We stappen door de angst heen en kijken met compassie naar jouw innerlijk kind en wat het nodig heeft. We zorgen dat je gezonde keuzes leert te maken.

We kijken naar ervaringen en emoties die vastzitten in je systeem en zorgen dat je jezelf kunt vergeven voor de dingen die je tot nu toe hebt gedaan. We kijken naar waar jouw grenzen liggen, wat vind je prettig en wat niet, hoe dichtbij mag iemand komen, hoe wil jij dat mensen met je omgaan? En tegelijkertijd leer je ook deze grenzen naar je omgeving toe te stellen. Je leert te herkennen wanneer je lichaam aangeeft dat je iets niet prettig vindt of wanneer je rust of aandacht of troost nodig hebt. Je leert om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt. We werken aan je eigenwaarde en zelfliefde zodat je weer lief voor jezelf kunt zijn en authentieke keuzes kunt maken op alle gebieden van je leven. Jij mag er helemaal zijn zelfs de stukken waar je niet trots op bent en die je niet zo leuk vind zijn deel van jou. We omarmen jou volledig. Door jezelf volledig te accepteren komt er een vrijheid naar boven en een enorme ruimte in je belevingswereld. Als jij niet langer meer delen van jezelf hoeft te onderdrukken komt er immens veel ruimte vrij om te ademen.

Jij bent niet zomaar een nummer maar een individu die een op jouw specifieke situatie gerichte behandeling verdiend. In het traject maak ik ook gebruik van healing en Access bars omdat ik geloof in een cluster manier van helen wat inhoudt dat we niet alleen praten maar ook contact maken met het lichaam en jouw persoonlijke energie. De blijvende veranderingen die we gaan bewerkstelligen gaan je leven lang mee en werken door op alle gebieden in je leven.

Hierdoor voel je je beter, sterker, gelukkiger en wordt je de jij die altijd al bent geweest maar waarmee het contact verloren was. ♡

Get connected traject – intake + 6 sessies

True connection traject – intake + 12 sessies

Ultimate connection traject – intake + 15 sessies + 2 healing + 2 Access bars

Wat wordt er van jou verwacht?

Ik zet mij voor 100% in en dat verwacht ik ook van jou. Een actieve houding , commitment om het door jou gestelde doel te halen en het willen leveren van de nodige inspanning, zijn van belang voor een succesvol traject.

Wil jij een afspraak maken?

>>Momenteel is er een cliëntenstop. Wilt u op de wachtlijst voor een afspraak stuur dan een bericht met uw gegevens. Wanneer er plek vrij komt neem ik contact met u op.<<

Stuur me een email of whatsapp bericht, vermeld je naam, e-mail, telefoonnummer en de behandeling waar je in geïnteresseerd bent en ik neem z.s.m. contact met je op!

Email: newlife_coachingamsterdam@outlook.com / Telefoon: 0629051622

Newlife Coaching Amsterdam is gevestigd in Amstelveen aan de rand van Amsterdam. (gratis parkeren)