Voel jij al een tijd dat het anders kan? Dat deze manier van leven niet is wat jij wilt?

Loop je vast in bepaalde gebieden ondanks dat je je iedere keer weer voorneemt dat je het nu echt anders aan gaat pakken? Zit je vast in schuldgevoelens en schaamte? Ben je boos op jezelf en anderen? Neem je jezelf kwalijk dat het echt niet lukt ook al doe je wel je best? Vind je het moeilijk om je open te stellen of echt jezelf te zijn in het contact met anderen? Ervaar je veel angst? Die doorwerkt op alle gebieden van je leven? Blijven je gedachten malen en lost het piekeren niks op? Zou je graag meer energie willen hebben en beter willen slapen? Heb je al allerlei therapieën geprobeerd maar ben je nog steeds niet waar je wilt zijn? Heb jij hulp van buitenaf nodig om je zelfs maar “gewoon normaal” te voelen?

In een liefdevolle omgeving en met oprechte aandacht gaan wij kijken naar jouw overlevingsstrategie en waar deze wel en niet werkt. We maken contact met het lichaam en met de emoties. We stappen door de angst heen en kijken met compassie naar jouw innerlijk kind en wat het nodig heeft.

We kijken naar ervaringen en emoties die vastzitten in je systeem en zorgen dat je jezelf kunt vergeven voor de dingen die je tot nu toe hebt gedaan. We kijken naar waar jouw grenzen liggen, wat vind je prettig en wat niet, hoe dichtbij mag iemand komen, hoe wil jij dat mensen met je omgaan? En tegelijkertijd leer je ook deze grenzen naar je omgeving toe te stellen. Je leert te herkennen wanneer je lichaam aangeeft dat je iets niet prettig vindt of wanneer je rust of aandacht of troost nodig hebt. Je leert om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt. We werken aan je eigenwaarde en zelfliefde zodat je weer lief voor jezelf kunt zijn en authentieke keuzes kan maken op alle gebieden van je leven. Als jij niet langer meer delen van jezelf hoeft te onderdrukken komt er immens veel ruimte vrij om te ademen.

Jij bent niet zomaar een nummer maar een individu die een op jouw specifieke situatie gerichte behandeling verdiend. In het traject maak ik ook gebruik van healing en Access bars omdat ik geloof in een cluster manier van helen wat inhoudt dat we niet alleen praten maar ook contact maken met het lichaam en jouw persoonlijke energie. De blijvende veranderingen die we gaan bewerkstelligen gaan je leven lang mee en werken door op alle gebieden in je leven.

Hierdoor voel je je beter, sterker, gelukkiger en kom je steeds een stapje dichter bij jezelf. ♡

Get connected traject – 6 sessies

True connection traject – 12 sessies

Ultimate connection traject – 15 sessies + 2 healing + 2 Access bars

Losse sessies zijn ook mogelijk.