Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust lichamelijk vast of ontkennen en onderdrukken deze energie. Dan kan deze energie niet meer vrij stromen en er ontstaat een blokkade. Energie die geblokkeerd is uit zich meestal in fysieke, emotionele of psychische klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren en malen, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, wisselende stemmingen, innerlijke onrust, hoofdpijn, hoge spierspanning etc. 

Het lichaam beschikt gelukkig over een ingebouwde intelligentie en zal je aangeven wanneer er ergens een blokkade zit. Dat ga je voelen of horen. Altijd.

De vraag is: luister jij ook? Herken jij de signalen? Hoor of voel jij dat je ergens pijn hebt? Dat je over je grens heen gaat? Dat je bang bent? Dat je je niet prettig voelt bij een bepaald persoon of gedrag dat iemand vertoont? Heb je door als iemand over je grenzen heen gaat? Of worden deze signalen weggedrukt door afleiding, twijfel, angst en onzekerheid? Overschreeuw jij je gevoel dan omdat je hebt geleerd dat je “  je niet zo aan moet stellen” “niet lullen maar poetsen” “ de vuile was niet buiten te hangen” of dat je “ veels te gevoelig bent?” 

Tijdens de energetische healing sessie kom je in een hele diepe ontspanning en worden de processen in gang gezet om je te ontdoen van deze blokkades door stress, angst & trauma. Het is de bedoeling dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt.  Alles wat hiervoor nodig is zit in je systeem maar wordt geblokkeerd door stress, angst, trauma en allerlei afleiding en druk in het dagelijkse leven, denk maar aan je telefoon, verplichtingen, alle ballen hooghouden en chronische stress Door healing kom je weer dichter bij je natuurlijke staat, kun je beter luisteren naar je gevoel en intuïtie en komen vastzittende emoties los zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Dat verdriet wat al zo lang vast zit, de woede die je niet los kunt laten, het onbegrip van wat je hebt meegemaakt, de schaamte over die ene gebeurtenis, het mag er zijn. Je leert te luisteren naar wat je lichaam aangeeft en hoe je grenzen kunt stellen. Met een liefdevolle houding accepteren we alles wat er is, zodat het een deel van jou mag zijn. Waardoor het vanzelf oplost. Het enige wat emoties willen is gevoeld worden. Vaak zijn wij zo angstig voor een gevoel dat de angst groter is dan het gevoel zelf. Met warmte en een open liefdevolle houding begeleid ik jou in het proces van het herkennen van de tekenen van je lichaam en het vergeven van jezelf en anderen.

Elke sessie is uniek en werkt met jouw energie. Je komt in een diepe ontspanning, de ruis valt weg en je lichaam en geest worden aangezet tot loslaten van wat jij niet meer nodig hebt. Zo komt er meer ruimte en ontspanning op het fysieke en geestelijke vlak waardoor je beter kunt functioneren. Aan het einde van de sessie geef ik je aan wat ik tegen kom in het lichaam/de energie en wat de aandachtspunten zijn voor jou op dit moment in je leven.

En hoe mooi zou het dan zijn als jij weer contact kunt maken met jouw innerlijke stem? 

Tijdens een Healing sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug, zij of buik op een massagetafel.  Er zijn sessies van 55 minuten of 75 minuten.

Investeer in een goede basis, profiteer van een besparing op een pakket van 5 of 10 sessies, meerdere sessies leveren een grotere impact. Er zijn ook combinatie behandelingen mogelijk van Access Bars & healing.

De praktijk is gevestigd in Amstelveen. (gratis parkeren) Vanaf heden is het ook mogelijk om een afspraak te boeken in Montfoort. ( regio Woerden / Montfoort / Linschoten )

Enkele ervaringen van cliënten die een healing hebben ontvangen:

-Nu, 1 dag na de Healing, heb ik helemaal geen last gehad van mijn schouder!

-Ilja is a devoted healer. Very caring and dedicated. After each session I could feel an increase in my physical and emotional well-being.

-Ilja is an amazing healer with a kind heart. I felt welcomed and very comfortable, she is highly professional, experienced and knowledgeable on top of everything she is so kind human being with magical powers.
The process helped me a lot to overcome my stress, anxiety and trauma.
I am so happy about my decision to get treatment from Ilja, she is unconditional and helping me all the ways she can.

-Ik ben echt mega verbaasd (en natuurlijk tevreden) over het effect wat het nu al op mij heeft. En naast het fijne resultaat, ook de sfeer die Ilja weet neer te zetten spreekt mij erg aan! Ik voelde mij meteen enorm op mijn gemak.

-Ilja is an outstanding healer. Each session with her is a blessing. She is not only devoted to help me heal trough her gift but also through her kind and generous heart. I am just feeling grateful that she is helping with my journey into healing!

-Ik voelde mij tijdens de behandeling erg op mijn gemak en zo onstpannen dat ik bijna in slaap viel. Die nacht heb ik echt heel diep geslapen en werd heerlijk ontspannen wakker. Ik kan deze behandelingen echt iedereen aanraden!

-Ik mocht van jou een hele fijne healing ontvangen. Ik was de laatste paar weken erg moe en had teveel van mijn energie weggegeven aan mijn klanten. Jij hebt gezorgd dat ik weer terug in mijn eigen energie kwam en voelde me direct na de healing mezelf weer energiek en een heel stuk lichter. Ik voelde heel veel in mijn buik en in mijn linkerbeen stroomde het heel fijn. Ik voel me weer als herboren.

-Ilja is an exceptional therapist; caring, devoted and talented. With Ilja you’re not just another client, she is truly dedicated to help you to feel better. Each session brings me great relaxation and a warm embrace. I highly recommend this practice!

-Voor de behandeling had ik een vol hoofd en veel last van mijn rug en was ik erg moe. Direct na de behandeling voel ik ontspannen, helder en ik heb geen last van mijn rug! Nu ik al meerdere sessies heb gehad is mijn rugpijn die al jaren constant is zoveel verminderd en kan ik regelmatig een tijd zonder pijnstilling.

-Ilja took me to a journey where I felt on top of the clouds. Just prepare yourself for a great tour, let yourself go, believe in her blessed hands and she takes care of the rest. People: This is not the typical healing experience you will encounter in Amsterdam!