Ik ben Ilja Meijer. Toen ik begon met mijn eigen helingsproces wist ik dat het anders moest kunnen. Ik leek sterk en zelfstandig en niemand dacht mij ergens mee te hoeven helpen omdat ik het zelf allemaal wel goed kon redden. Maar vanbinnen zag het er anders uit. Ik had vele coping mechanismen om mijn echte gevoelens en emoties op afstand te houden. Deze waren zo sterk dat ik mijn eigen angsten en pijnen zelf niet eens meer door had. Maar ze haalden me in, van emoties kun je nooit weglopen, je kunt ze enkel onderdrukken. Hoe langer je ze onderdrukt hoe meer “hulp” van buitenaf je nodig hebt. Ik was vaak ziek, moe, lusteloos of op andere momenten juist het tegenovergestelde de sfeermaker, de helper, de ondersteuner en niet te vergeten de redder! Als ik mij kon focussen op anderen bleven mijn emoties goed en veilig onderdrukt en ongezien. Niemand wist hoe het eigenlijk echt met mij ging vanbinnen. Het brak me steeds meer op en ik wist dat ik op deze manier niet verder kon. Niet verder meer wilde, dat hield ik niet vol. Dat het proces me zou brengen waar ik nu ben en hoe het daar voelt had ik nooit verwacht. Het voelt zo veel lichter, fijner, vrediger en rustiger. Ik heb me laten omscholen zodat ik mijn passie kon gaan volgen.

Nu is het mijn missie zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hetzelfde proces. De weg terug vinden naar jezelf. De weg terug vinden naar die innerlijke rust en vrijheid. De weg terug vinden naar jouw geluk. Dat je je emoties kunt voelen en niet hoeft te onderdrukken. Omdat ik weet hoe moeilijk het leven kan zijn en hoe vast je soms kan zitten in denken en doen. Ik ken de weg van trauma’s verwerken, jezelf leren kennen en van jezelf leren houden. Leren dat jij de moeite waard bent! Het is een proces wat je hele leven zal duren. Ik weet de ins en outs van het vluchten van jezelf, echt niet goed begrijpen wat je nou voelt omdat je jezelf aan hebt moeten leren je emoties uit te schakelen. Bovendien ken ik alle trucjes en manieren die je inzet om maar niet te voelen en ga je dus ook echt helpen. Je komt niet weg met een omweg, een grapje of je problemen weglachen, we gaan aan de slag om jou echt te helpen. Als jij het aandurft gaan we samen werken aan blijvende veranderingen. Dat doe ik met oprechte aandacht en compassie in een veilige liefdevolle omgeving zodat we samen blijvende veranderingen en inzichten creëren die je leven lang mee gaan. Ook heb ik in mijn proces veel baat gehad bij de holistische manier van helen. Ik geloof in een cluster-aanpak van “beter worden” dus niet alleen via gesprekken maar ook door met het lichaam te werken. Ik ben ervan overtuigd dat door gebruik te maken van verschillende manieren van goed voor jezelf zorgen je vele ongemakken/ziektes e.d. die wij als normaal of “zo is het nou eenmaal” of “zo is het bij ons allemaal in de familie” accepteren kan verhelpen of verlichten. Vandaar dat ik me ben gaan verdiepen in holistische & energetische heling en werken met het lichaam en energie. Omdat ik zelf heb ervaren hoeveel dit op kan ruimen zonder dat je er woorden aan hoeft te geven is dit ook een manier waarop ik mensen begeleid. Vooral omdat het niet voor iedereen even makkelijk is om te praten over wat er in je omgaat. Met deze behandelingen is het mogelijk om veel los te laten in lichaam en geest zonder dat je er de diepte voor in hoeft te gaan. Trauma is niet altijd met woorden te beschrijven. Het lichaam onthoudt dingen en reageert daarop. Deze sessies maken het mogelijk om echt weer contact te maken met het lichaam & hart en de signalen te herkennen die het afgeeft. Ook maken deze behandelingen het makkelijker om de stap te zetten om met therapie toch ook het mentale deel aan te pakken.

Ik ben erg dankbaar dat ik met Newlife Coaching Amsterdam al veel mensen heb mogen helpen en blijf me elke dag meer verdiepen en ontwikkelen in deze manier van helen. Nu hoop ik jou ook te kunnen begeleiden op het pad terug naar jezelf. Als we jouw hart, lichaam en geest weer in balans brengen zal je ervaren hoe mooi het leven kan zijn als je echt in je kracht staat. Ik hoop zo door te kunnen geven wat ik zelf dagelijks mag ervaren, ECHT OPRECHT GELUKKIG zijn ondanks de ervaringen die het leven iedereen nou eenmaal toedeelt.

Volg Newlife Coaching Amsterdam op Facebook, Instagram & YouTube.

Newlife Coaching Amsterdam is gevestigd in Amstelveen aan de rand van Amsterdam. (gratis parkeren)